Naomi Biden, nepoata preşedintelui Biden: Şi-a servit ţara cu fiecare părticică din sufletul său

Naomi Biden, nepoata preşedintelui Joe Biden, a declarat că este „mândră” de bunicul ei, după ce acesta şi-a anunţat decizia de a renunţa la cursa prezidenţială din 2024.

Urmărește
289 afișări
Imaginea articolului Naomi Biden, nepoata preşedintelui Biden: Şi-a servit ţara cu fiecare părticică din sufletul său

Naomi Biden, nepoata preşedintelui Biden: Şi-a servit ţara cu fiecare părticică din sufletul său

„Nu sunt decât mândră astăzi de bunicul meu, preşedintele nostru, Joe Biden, care şi-a servit ţara cu fiecare părticică din sufletul său şi cu o distincţie de neegalat. Nu numai că a fost - şi va continua să fie - cel mai eficient preşedinte din timpul vieţii noastre, dar probabil că s-a cimentat deja ca cel mai eficient şi mai de impact funcţionar public din istoria naţiunii noastre”, a scris ea într-o postare pe X.

„Lumea noastră este mai bună astăzi în atât de multe feluri datorită lui. Pentru americanii care l-au susţinut întotdeauna, păstraţi-vă credinţa. El le va avea întotdeauna pe ale noastre”, a adăugat ea.

Familia lui Biden a fost implicată îndeaproape în luarea deciziilor preşedintelui cu privire la rămânerea sa în cursă şi l-a sprijinit în continuarea campaniei sale, a relatat CNN.

Joe Biden a anunţat că se retrage din funcţia de candidat al democraţilor pentru viitoarele alegeri din SUA. Într-o declaraţie postată pe X, preşedintele a afirmat că face acest gest „în interesul” partidului său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici