O legendă a sportului mondial a rupt în public fotografia lui Trump

Prezent în Italia la Festivalul Sportului, fostul mare atlet american Carl Lewis s-a declarat împotriva candidatului republican la alegerile de pe 5 noiembrie din SUA, scrie publicaţia La Gazzetta dello Sport.

Urmărește
1164 afișări
Imaginea articolului O legendă a sportului mondial a rupt în public fotografia lui Trump

Lui Carl Lewis i s-a propus un joc cu opt cărţi. Fiecare cartonaş avea imprimat chipul unei personalităţie americane, despre care marele campion în probele de sprint şi de săritura în lungime a fost solicitat să comenteze.

Câştigîtor a 9 medalii olimpice de aur, cu o viaţă dedicată luptei pentru drepturile civile şi împotriva discriminării, nu în ultimul rând coleg cu Nadia Comăneci la Premiile Laureus, americanul a avut o reacţie dură când i-a văzut faţa lui Donald Trump, fost preşedinte al SUA şi candidat al Partidului Republican la următoarele alegeri prezidenţiale din noiembrie.

„Dă-mi un pix, te rog...”, a cerut Lewis, apoi a început să mâzgălească fotografia lui Trump, înainte de a o arăta publicului.

Trump era „machiat” ca un diavol complet, cu tot cu coarne. Nu au fost necesare alte cuvinte. Apoi, a venit felicitarea pentru Kamala Harris: „Istorie, istorie, istorie, o vom face cu ea”.

Carl îşi doreşte ca alegerile prezidenţiale să fie câştigate de candidatul democrat, care ar putea deveni prima femeie-preşedinte din istoria ţării.

Lewis nu s-a oprit. A mers mai departe şi a rupt fotografia Trump-diavolul în două bucăţi!

Lewis a avut cuvinte frumoase despre vedetele de pe alte cărţi.

Despre Michael Jordan, a afirmat că a fost „unul dintre oamenii care a reuşit să schimbe sportul mondial”. Apoi, a revenit la politică, cu un comentariu legat de Martin Luther King: „A fost un prieten de familie, a fost curajul. Datorită lui Mlk o putem avea astăzi pe Kamala Harris”.

A lăudat-o şi pe vedeta pot Taylor Swift: „Îmi place de ea, şi pentru că l-a înfuriat pe Trump”, a conchis Lewis, cu referire la sprijinul pe care starul i l-a acordat public Kamalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici