Peste 300 de cadavre găsite într-o groapă comună din Marea Britanie, majoritatea bebeluşi

Descoperire şocantă într-un cimitir din Oldham, Marea Britanie: Peste 300 de cadavre, majoritatea bebeluşi şi copii, găsite într-o groapă comună.

Urmărește
3233 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de cadavre găsite într-o groapă comună din Marea Britanie, majoritatea bebeluşi

Sursa foto: Facebook

Vineri, în cimitirul Royton din Oldham, Marea Britanie, a fost descoperită o groapă comună care conţine peste 300 de cadavre, majoritatea bebeluşi şi copii mici, informează Sky News.

Descoperirea a fost făcută de o femeie care căuta rămăşiţele fraţilor ei, unul născut mort şi celălalt decedat în primele cinci ore de viaţă, în anul 1962.

Conform consilierilor Maggie Hurley şi Jade Hughes, care au făcut publică descoperirea, 146 dintre cadavre sunt de bebeluşi născuţi morţi, iar 128 de bebeluşi şi copii mici.

În anii 1980, bebeluşii născuţi morţi erau adesea preluaţi de autorităţi fără consultarea părinţilor, care nu ştiau locul unde erau îngropaţi.

„Este o injustiţie profundă că părinţii au fost privaţi de dreptul fundamental de a-şi îngropa copiii, un drept care ar trebui să fie inerent şi incontestabil”, au spus consilierii.

Potrivit propriilor declaraţii, femeia care a descoperit groapa comună a fost profund afectată de descoperirea macabră pe care a făcut-o.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici