Primul discurs al Kamalei Harris după retragerea lui Biden din cursă: „Profund recunoscători serviciului lui Joe Biden pentru naţiunea noastră”

Vicepreşedinta SUA, Kamala Harris, a ţinut luni primul discurs după ce preşedintele Joe Biden şi-a anunţat duminică ieşirea din cursa pentru Casa Albă.

Urmărește
52476 afișări
Imaginea articolului Primul discurs al Kamalei Harris după retragerea lui Biden din cursă: „Profund recunoscători serviciului lui Joe Biden pentru naţiunea noastră”

Primul discurs al Kamalei Harris după retragerea lui Biden din cursă: „Profund recunoscători serviciului lui Joe Biden pentru naţiunea noastră”

Prima sa apariţie publică după retragerea lui Biden din cursa prezidenţială a fost făcută cu ocazia celebrării echipelor de campionat National Collegiate Athletic Association.

Kamala Harris şi-a început discursul aducându-i un omagiu lui Joe Biden, care în prezent se află în izolare din cauza Covid-19.

În cadrul discursului, Kamala Harris a lăudat moştenirea realizărilor din ultimii trei ani a preşedintelui american, spunând că „este de neegalat în istoria modernă”, notează BBC.

„L-am cunoscut pe preşedintele Biden prin intermediul fiului său Beau, am lucrat împreună ca procurori generali în statele noastre. Îmi spunea despre ce fel de tată şi ce fel de om este Joe. Calităţile pe care Beau le-a venerat la tatăl său sunt aceleaşi calităţi pe care le-am văzut în fiecare zi la preşedintele nostru. Onestitatea sa, integritatea sa, angajamentul său faţă de credinţa sa şi faţă de familia sa, inima sa mare şi dragostea sa, dragostea profundă faţă de ţara noastră - şi sunt un martor de primă mână al faptului că în fiecare zi preşedintele nostru Joe Biden luptă pentru poporul american şi suntem profund, profund recunoscători serviciului său pentru naţiunea noastră”, a declarat Kamala Harris, notează CNN.

După aceste menţiuni, Kamala Harris a dat cuvântul unei sportive.  

Prima sa apariţie publică şi primul ei discurs nu a inclus trimiteri sau referiri la candidatura sa în cursa pentru Casa Albă.

După acest eveniment, ea se va îndrepta spre Delaware pentru a se întâlni cu personalul de campanie.

Joe Biden şi-a anunţat retragerea din cursa prezidenţială duminică, provocând o undă de şoc la nivel internaţional şi lăsând în aer alegerile în rândul democraţilor, care trebuie să numească un nou candidat. Kamala Harris a primit susţinerea preşedintelui Joe Biden şi a altor nume importante din rândul democraţilor, însă partidul nu a numit-o oficial candidat al formaţiunii în cursa pentru Casa Albă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici