VIDEO  Scenă suprarealistă la mitingul lui Trump: a cerut să se dea muzica tare, după ce două persoane au leşinat

Donald Trump s-a dezlănţuit la un miting în Oaks, Pennsylvania.

Urmărește
159 afișări
Imaginea articolului Scenă suprarealistă la mitingul lui Trump: a cerut să se dea muzica tare, după ce două persoane au leşinat

Scenă suprarealistă la mitingul lui Trump: a cerut să se dea muzica tare, în timp ce două persoane erau leşinate

În timp ce răspundea întrebărilor din public la un miting în Oaks, Pennsylvania, fostul preşedinte Donald Trump a fost întrerupt de două ori pentru urgenţe medicale venite din sală.

Două persoane au avut nevoie de ajutor, după ce au leşinat. Trump a aşteptat pe scenă alături de guvernatorul Dakota de Sud, Kristi Noem, care modera evenimentul.

Odată ce Noem a anunţat că a doua persoană s-a ridicat şi se mişcă, Trump a mai vorbit câteva minute, înainte de a cere să se difuzeze muzică.

„Pune-l pe Pavarotti cântând Ave Maria”, a cerut candidatul republican.

„Măriţi volumul, frumos şi tare. Nu mai punem întrebări, doar ascultăm muzica. Cine naiba mai vrea să mai audă întrebări?”, a spus magnatul pe scenă, apoi a început să danseze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici