Tim Walz acceptă nominalizarea democraţilor pentru vicepreşedinţia SUA: „Este onoarea vieţii mele”

  • Guvernatorul statului Minnesota, Tim Walz, a acceptat în mod oficial nominalizarea Partidului Democrat pentru funcţia de vicepreşedinte în cadrul unui discurs susţinut la Convenţia Naţională Democrată.
  • Acesta a numit nominalizarea drept o onoare a vieţii sale.
Urmărește
317 afișări
Imaginea articolului Tim Walz acceptă nominalizarea democraţilor pentru vicepreşedinţia SUA: „Este onoarea vieţii mele”

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

În cadrul discursului său de la Convenţia Naţională Democrată, Tim Walz a mulţumit arenei pline pentru că a „adus bucurie” într-o alegere transformată de promovarea partenerei sale de campanie, vicepreşedinta Kamala Harris, scrie Deutsche Welle.

În cazul în care Kamala Harris va câştiga alegerile prezidenţiale din SUA – care sunt programate în luna noiembrie –, Tim Walz va deveni vicepreşedinte.

„Este onoarea vieţii mele să vă accept nominalizarea pentru funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite. Suntem cu toţii aici în seara aceasta pentru un motiv simplu şi frumos - iubim această ţară”, a declarat Walz la Chicago.

În timpul discursului, Tim Walz a vorbit despre educaţia sa într-un orăşel din Nebraska, dar şi despre anii petrecuţi în armată şi cariera de profesor de liceu şi de antrenor sportiv. El a menţionat şi de cine a fost determinat să păşească în lumea politică.

„Aceşti jucători şi elevii mei au fost cei care m-au inspirat să candidez pentru Congres. Ei au văzut în mine ceea ce am sperat să le insuflu şi lor - un angajament faţă de binele comun, o înţelegere a faptului că suntem cu toţii implicaţi în asta. Şi credinţa că o singură persoană poate face o diferenţă reală pentru vecinii săi”, a spus el, potrivit BBC.

Discursul a fost completat de propunerile politice pe care le are în programul său electoral, printre acestea regăsindu-se reducerea impozitelor pentru clasa de mijloc şi clasa muncitoare, precum şi infrastructura pentru locuinţe.

Vicepreşedinta Kamala Harris – candidata democraţilor pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie – se va adresa reuniunii în ultima sa seară, joi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici