Trei morţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar american în Germania

Un elicopter al armatei americane s-a prăbuşit miercuri în vestul Germaniei, provocând moartea a trei persoane, au anunţat pompierii locali.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Trei morţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar american în Germania

Trei persoane au murit în Germania în urma prăbuşirii unui elicopter militar american (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui prim bilanţ de trei morţi, diminuat ulterior la doi, decesul unei a treia persoane a fost confirmat în cele din urmă de pompieri. Acest bilanţ nu poate fi considerat încă definitiv deoarece numărul persoanelor aflate în aparat nu a fost confirmat.

Aparatul de tip Blackhawk UH-60, al cărui echipaj este în mod normal format din trei persoane, s-a prăbuşit din motive încă necunoscute într-o pădure din apropierea unei autostrăzi de la nord-est de oraşul Mannheim.

Un purtător de cuvânt al armatei americane a confirmat accidentul, dar nu a dat mai multe detalii. El nu a vrut să precizeze de la ce bază provenea aparatul, dar armata americană dispune de o bază în localitatea Sandhofen, la nord de Mannheim.

O sută de membri ai echipelor de salvare au fost trimişi la faţa locului, înainte ca armata americană să preia controlul operaţiunilor, au precizat pompierii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici