Trump îi îndeamnă pe americani să „rămână uniţi”, după tentativa de asasinat

Donald Trump îi îndeamnă pe americani să rămână uniţi şi a mulţumit tuturor pentru „gânduri şi rugăciuni”, în al doilea mesaj publicat după tentativa de asasinat.

Urmărește
283 afișări
Imaginea articolului Trump îi îndeamnă pe americani să „rămână uniţi”, după tentativa de asasinat

Trump îi îndeamnă pe americani să „rămână uniţi”, după tentativa de asasinat

„Mulţumesc tuturor pentru gândurile şi rugăciunile de ieri”, a scris Trump pe reţeaua Truth Social, citat de The Guardian.

El a adăugat că se roagă pentru recuperarea celor care au fost răniţi: „Păstrăm în inimile noastre amintirea cetăţeanului care a fost ucis”.

„În acest moment, este mai important ca niciodată să rămânem uniţi şi să ne arătăm adevăratul caracter de americani”, a mai spus Trump.

El a adăugat că abia aşteaptă să vorbească în această săptămână din Wisconsin, unde are loc convenţia republicană.

Fotograful Doug Mills, de la New York Times, a surprins traiectoria proiectilului care i-a atins urechea lui Trump

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici