Un bărbat din Rusia a fost găsit în viaţă după ce a plutit în derivă pe mare două luni

  • Un bărbat a fost găsit în viaţă după ce a plutit două luni în derivă, în Marea Okhotsk din Orientul Îndepărtat Rus.
  • Alături de el erau şi alte două persoane, care au murit, a anunţat marţi biroul procurorului regional într-un comunicat, citat de AFP.
Urmărește
928 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Rusia a fost găsit în viaţă după ce a plutit în derivă pe mare două luni

Un bărbat din Rusia a fost găsit în viaţă după ce a plutit în derivă pe mare două luni

Într-un clip video difuzat de biroul procurorului, apare un bărbat într-o vestă de salvare portocalie, care se acoperă cu o pătură pe o barcă mică, aşteptând ca salvatorii să se apropie.

Potrivit primelor informaţii, „la 9 august 2024, doi bărbaţi şi un băiat de 15 ani, fiul unuia dintre ei, au plecat cu o barcă catamaran” de la un ţărm din regiunea Habarovsk spre regiunea Sahalin, se arată în comunicat. La scurt timp după, contactul cu cei trei a fost pierdut, a precizat aceeaşi sursă.

Abia luni, ambarcaţiunea a fost găsită în apele Mării Okhotsk, în apropierea unui sat din regiunea Kamceatka. Doi dintre pasagerii bărcii au murit în timp ce se aflau în derivă, iar al treilea, care a fost găsit, este în viaţă şi primeşte asistenţă medicală.

Parchetul regional a declarat că s-a deschis o anchetă privind încălcarea normelor de exploatare a transportului maritim, care a dus la moartea a două persoane din cauza neglijenţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici