Cătuşe pentru un şofer care a lovit un pieton pe trecere şi apoi a fugit

Un bărbat de 48 de ani, din Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, a lovit cu maşina un pieton în vârstă de 40 de ani, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, apoi a fugit de la locul accidentului.

Urmărește
206 afișări
Imaginea articolului Cătuşe pentru un şofer care a lovit un pieton pe trecere şi apoi a fugit

Cătuşe pentru un şofer care a lovit un pieton pe trecere şi apoi a fugit

Poliţiştii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi vineri noaptea, în jurul orei 23:00, că a avut loc un accident soldat cu rănirea unui pieton, iar şoferul a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii care au stabilit că o maşină care se deplasa pe strada Barajului, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a surprins si accidentat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Buneşti.

În urma impactului, bărbatul a fost rănit şi transportat la spital pentru îngrijirilor medicale de specialitate.

Poliţiştii din Vâlcea au fost alertaţi pentru a identifica autovehiculul şi pe şoferul care a părăsit locul accidentului.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii au stabilit identitatea unui bărbat de 48 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de comiterea faptei.

Totodată, în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi propus în vederea luării unei măsuri legale care se impune faţă de acesta.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţan Vâlcea. În cauză, se fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici