Curtea Supremă i-a respins recursul: Steve Bannon, fostul strateg al lui Trump, băgat la închisoare

Politologul american a fost condamnat la 4 luni de închisoare.

372 afișări
Imaginea articolului Curtea Supremă i-a respins recursul: Steve Bannon, fostul strateg al lui Trump, băgat la închisoare

Fostul consilier al lui Donald Trump, Steve Bannon, va trebui să ajungă luni la închisoare, după ce Curtea Supremă i-a respins recursul.

A dispărut astfel încercarea lui Bannon de a evita o pedeapsă de patru luni, pentru că a sfidat citaţiile comisiei din 6 ianuarie.

Bannon a fost condamnat la Washington pentru două acuzaţii de dispreţ faţă de Congres în urmă cu aproape doi ani, în iulie 2022, şi condamnat la patru luni de închisoare în octombrie 2022.

Judecătorul de district din SUA, Carl Nichols, i-a ordonat lui Bannon să se prezinte la închisoare până pe 1 iulie, spunând că nu există nicio bază legală pentru a amâna executarea sentinţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici