Doctoriţele de la Spitalul Pantelimon au fost eliberate. Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia acestora

Curtea de Apel Bucureşti a admis marţi contestaţia doctoriţelor Maria Alexandra Miron şi Mirela Păiuş şi s-a dispus punerea în libertate a acestora.

Urmărește
4207 afișări
Imaginea articolului Doctoriţele de la Spitalul Pantelimon au fost eliberate. Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia acestora

Doctoriţele de la Spitalul Pantelimon au fost eliberate

Doctoriţele Maria Alexandra Miron şi Mirela Păiuş au fostmulat contestaţie faţă de măsura arestului preventiv decisă de Tribunalul Bucureşti.

„S-a admis contestaţia inculpaţilor şi s-a dispus punerea în libertate a acestora”, este decizia de marţi a Curţii de Apel Bucureşti.

Maria Alexandra Miron este acuzată de omor calificat şi tentativă la omor calificat, iar Mirela Păiuş este acuzată de omor calificat, ambele cu premeditare.

Cele două doctoriţe de la ATI „Pantelimon” se află în arest preventiv din 8 august în dosarul privind decesele suspecte de la secţia ATI a Spitalului Slinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici