Soluţie definitivă. 26 de ani de închisoare pentru criminalul fetei din Berceni

Bărbatul care a ucis-o pe fiica iubitei sale şi i-a ascuns cadavrul în canapea, în vara anului trecut, rămâne cu condamnarea de 26 de ani de închisoare.

247 afișări
Imaginea articolului Soluţie definitivă. 26 de ani de închisoare pentru criminalul fetei din Berceni

Soluţie definitivă. 26 de ani de închisoare pentru criminalul fetei din Berceni

Avocatul familiei victimei, Adrian Cuculiş, a anunţat soluţia definitivă de 26 de ani de închisoare pentru Marcel Şerbuc, criminalul fetei din Berceni.

De asemenea, a fost menţinută şi soluţia de plată a despăgubirilor civile de 95.000 euro.

Bărbatul fusese condamnat deja la 26 de ani de închisoare pentru omor calificat şi tâlhărie de către Tribunalul Bucureşti, dar decizia nu era definitivă.

Cadavrul copilei a fost găsit ascuns în lada unei canapele din locuinţa pe care individul o împărţea cu mama minorei, în Berceni. Mama fetiţei a fost găsită apoi în Spania, iar Marcel Şerbuc - în Olanda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici