Actriţa Kathy Bates a anunţat că se retrage: Acesta este ultimul meu dans

  • Kathy Bates se retrage din actorie după cinci decenii.
  • Rolul din serialul „Matlock” va fi ultimul său proiect.
Urmărește
1335 afișări
Imaginea articolului Actriţa Kathy Bates a anunţat că se retrage: Acesta este ultimul meu dans

După o carieră impresionantă, fiind distinsă cu premii Oscar şi Emmy, actriţa Kathy Bates a anunţat că va renunţa la actorie după ce îşi va duce la bun sfârşit rolul din serialului „Matlock”, scrie publicaţia Deadline.

Actriţa, în vârstă de 75 de ani, a descris acest proiect drept „ultimul său dans”, într-un interviu recent pentru New York Times.

Bates a mărturisit că intenţiona să se retragă chiar mai devreme, după o experienţă neplăcută pe un platou de filmare, de anul trecut, fără a da detalii suplimentare.

Cu toate acestea, scenariul „Matlock”, care i-a fost trimis la începutul anului 2024, ar fi captivat-o.

Kathy Bates a devenit cunoscută pentru rolul din filmul „Misery” (1990), pentru care a câştigat premiul Oscar. Filmul este adaptat după un roman scris de Stephen King.

De-a lungul carierei, a jucat în seriale precum „Six Feet Under”, „The Office”, „Two and a Half Men” şi „American Horror Story: Coven”.

În ultimii ani, a apărut în filme ca „Are You There God? It's Me”, „Margaret” şi „A Family Affair”.

Bates a recunoscut că actoria îi acaparează viaţa: „Uneori, sunt geloasă pe acest talent, pentru că nu îl pot reprima şi doar îmi doresc viaţa înapoi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici