Frederic von Anhalt scoate la licitaţie hainele de blană ale soţiei sale Zsa Zsa Gabor

Frederic von Anhalt, soţul actriţei Zsa Zsa Gabor, a declarat că va scoate la licitaţie, pe site-ul său, hainele din blană naturală ale soţiei sale în vârstă de 94 de ani, deoarece costul de depozitare şi întreţinere al acestora este mult prea mare, iar el are nevoie de bani, informează Reuters.

Urmărește
3 afișări

Frederic von Anhalt a menţionat că în prezent el plăteşte în fiecare o lună o sumă importantă pentru depozitarea într-o cameră rece a celor 14 haine din blană naturală ale soţiei sale. Zsa Zsa Gabor a încetat să mai poarte aceste blănuri după ce organizaţia PETA i-a cerut în mod public acest lucru.

"Am nevoie de bani şi am nevoie de lichidităţi. Depozitarea lor nu are niciun sens, pentru că soţia mea nu le va mai purta", a declarat Frederic von Anhalt.

El a precizat, totodată, că tratamentul soţiei sale este foarte costisitor şi că a cheltuit deja până acum 200.000 de dolari doar pe echipamentele medicale. Costul lunar de depozitare şi întreţinere a hainelor de blană este de circa 1.200 de dolari, a adăugat Frederic von Anhalt.

Luna trecută, Zsa Zsa Gabor şi Frederic von Anhalt şi-au scos la vânzare reşedinţa din Bel Air.

Zsa Zsa Gabor a căzut în iulie 2010 în reşedinţa ei din Los Angeles şi a suferit o fractură de şold. De atunci, actriţa a fost internată şi externată de multe ori. La începutul acestei luni, a fost tratată de o infecţie pulmonară, iar în luna ianuarie medicii i-au amputat o mare parte a piciorului drept, din cauza unei cangrene.

Frederic von Anhalt, al nouălea soţ al actriţei Zsa Zsa Gabor, a declarat că soţia sa suferă şi de tulburări severe de memorie. Prinţul von Anhalt speră să obţină 100.000 de dolari din vânzarea blănurilor, care pot fi admirate şi pe site-ul său (princefrederic.com).

Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 94 de ani, este ultima supravieţuitoare dintre cele trei surori Gabor, ale căror cariere au strălucit în industria de divertisment. Zsa Zsa Gabor, desemnată Miss Ungaria în 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actriţă şi a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune. Cunoscută pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, şi din "Stigmatul răului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici