Sean Penn şi Scarlett Johansson au petrecut o mini-vacanţă în Mexic

Actorii americani Sean Penn şi Scarlett Johanson au petrecut împreună o mini-vacanţă în Mexic, de marţi până miercuri, informează people.com.

Urmărește
5 afișări

Cei doi au plecat cu un avion privat din aeroportul Van Nuys, din apropiere de Los Angeles, marţi dimineaţă, şi au fost surprinşi luând cina la Cabo San Lucas, în Mexic, în seara aceleiaşi zile, potrivit unor surse. Cei doi actori au mâncat homar şi au băut margarita, au mai precizat sursele.

Miercuri de dimineaţă, aceştia s-au întors în Los Angeles , unde Johansson filmează pentru producţia "We Bought a Zoo", cu Matt Damon.

La începutul săptămânii, Scarlett Johansson, în vârstă de 26 de ani, şi Sean Penn, care are 50 de ani, au mai fost văzuţi împreună la un restaurant cubanez din Los Angeles.

Johansson şi Ryan Reynolds (34 de ani) s-au despărţit în decembrie, după doi ani de căsătorie. În august 2009, Robin Wright, în vârstă de 44 de ani, a înaintat divorţul, după 13 ani de căsătorie cu Sean Penn.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul adolescentei din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

Sean Penn are în spate o longevivă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciată de critici. Actorul a câştigat al doilea premiu Oscar din carieră în februarie 2009, pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minorităţii homosexuale, din filmul "Milk - Preţul curajului". Sean Penn a finalizat de curând două filme: "The Tree of Life", de Terrence Malick, şi thrillerul politic "Fair Game", o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici