Trei cupluri s-au căsătorit la Primăria Cluj-Napoca, de Ziua Îndrăgostiţilor

Trei cupluri s-au căsătorit, luni, la Starea Civilă a Primăriei Cluj-Napoca, de Ziua Îndrăgostiţilor, după ce s-au programat online, două dintre acestea fiind cununate de primarul Sorin Apostu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
8 afișări

Cele trei cupluri au venit la Starea Civilă după ce s-au programat online, pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, la un interval de 30 de minute unul de altul.

Soţii Bianca şi Gabriel Borşe au 27 de ani, se cunosc de un an şi au decis să se căsătorească de Ziua Îndrăgostiţilor, considerând această zi una "specială". Ei au spus "Da" în faţa primarului Sorin Apostu.

"Ne-am gândit că ziua de 14 februarie, Sfântul Valentin, este o zi specială şi de aceea am decis să ne căsătorim în această zi. Sistemul online ne-a ajutat să ne programăm căsătoria când am vrut. Ne-a scutit de multe drumuri şi de timp", a spus Gabriel Borşe.

Primarul le-a urat celor doi miri ca numai căsătoria să fie online, nu şi viaţa reală.

"Ziua Îndrăgostiţilor este o zi specială şi mă bucur că trei cupluri de clujeni au decis să se căsătorească luni. Faptul că au ales sistemul online de programare a căsătoriilor i-a scutit de foarte multe probleme. Le urez ca numai căsătoria să fie online, nu şi viaţa reală", a spus Apostu.

Acesta a împărţit, în centrul oraşului, sute de trandafiri roşii şi lalele cuplurilor de tineri, acţiunea făcând parte din campania Primăriei organizată, de Ziua Îndrăgostiţilor, sub sloganul "O inimă sănătoasă iubeşte mai bine".

Tot luni, se vor oficia căsătorii simbolice, de o zi, acţiunea fiind organizată de Primărie şi de cele două mall-uri clujene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici