Casa Albă a furnizat jurnaliştilor un număr de telefon de la "linia fierbinte"

Jurnaliştii acreditaţi pentru a participa la o conferinţă de presă telefonică la Casa Albă, pe tema pregătirilor summitului NATO de la Strasbourg, au avut parte joi de o surpriză, când au realizat că au sunat la "linia fierbinte".

Urmărește
153 afișări
Imaginea articolului Casa Albă a furnizat jurnaliştilor un număr de telefon de la "linia fierbinte"

Casa Albă a furnizat un număr de telefon greşit jurnaliştilor, care au sunat la "linia fierbinte" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ai dorinţe ascunse", i-a întrebat o femeie cu o voce languroasă. "Lasă porcul din tine să vorbească, eşti unde trebuie: la fetele de la revista Swank".

Casa Albă nu a explicat cum a fost furnizat un număr de telefon gratuit eronat jurnaliştilor care doreau să le pună întrebări secretarului american de Stat, Hillary Clinton, şi consilierului pentru Securitate Naţională al preşedintelui Barack Obama, generalul James Jones, care se aflau la Londra pentru summitul G20.

"Sunt multe dosare importante de analizat astăzi", a precizat într-un mesaj electronic un purtător de cuvânt al preşedinţiei americane, Thomas Vietor, întrebat despre această greşeală.

"Nu am format numărul la care vă referiţi", a adăugat el. "Puteţi apela astfel de numere în afara orelor de muncă".

Jurnaliştii au reuşit să ia legătura cu Hillary Clinton şi cu generalul Jones, formând numărul de telefon cu plată care l-ea fost de asemenea comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici