„Declaraţia îndrăzneaţă” a Prinţesei Kate la revenirea sa în viaţa publică

  • Prinţesa Kate a impresionat cu o apariţie elegantă la Castelul Windsor, unde a întâlnit o tânără care a finalizat recent tratamentul pentru cancer.
  • La această întâlnire emoţionantă, Kate a purtat cercei „Temple of Heaven” din aur, adăugând o notă de rafinament şi simbolism puternic ţinutei sale burgundy.
  • Revenirea lui Kate sugerează că va lua parte la câteva angajamente regale suplimentare până la sfârşitul anului.
Urmărește
546 afișări
Imaginea articolului „Declaraţia îndrăzneaţă” a Prinţesei Kate la revenirea sa în viaţa publică

Sursa foto: Instagram

La prima ei apariţie publică majoră după o scurtă pauză, Prinţesa Kate a făcut o declaraţie de eleganţă în timpul unei întâlniri la Castelul Windsor, scrie GB News. Prinţesa de Wales a fost fotografiată alături de soţul ei, Prinţul William, şi de Liz, o tânără pacientă care tocmai a finalizat tratamentul împotriva cancerului. Întâlnirea emoţionantă a evidenţiat personalitatea atentă a lui Kate şi a atras atenţia pe reţelele sociale.

Un punct de atracţie al ţinutei sale a fost perechea de cercei „Temple of Heaven” creaţi de Cassandra Goad, pe care Kate i-a purtat prima dată în 2011, la pre-evenimentul de nuntă al Zarei şi al lui Mike Tindall. La preţul de 2.780 de lire sterline, aceşti cercei din aur au adăugat o notă sofisticată costumului ei burgundy, simbolizând putere şi influenţă celestială, potrivit lui James Harris, expert în modă de la Austen & Blake.

Alegerea lui Kate de a purta aceste accesorii pline de semnificaţie a fost văzută ca o dovadă a abordării ei atente în apariţiile regale. Revenirea sa în viaţa publică sugerează că va participa la câteva angajamente până la sfârşitul anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici