După 50 de ani, o englezoaică află de ce n-a devenit cascador: scrisoarea ei, uitată la poştă

  • O femeie de 70 de ani din Anglia a descoperit recent că cererea ei de angajare, trimisă în 1976, a stat blocată într-un sertar la poştă timp de aproape cinci decenii.
  • Ea voia să devină cascador pe motocicletă şi a trimis o cerere de angajare, însă nu a primit răspuns niciodată.
Urmărește
99 afișări
Imaginea articolului După 50 de ani, o englezoaică află de ce n-a devenit cascador: scrisoarea ei, uitată la poştă

După 50 de ani, o englezoaică află de ce n-a devenit cascador: scrisoarea ei, uitată la poştă

Tizi Hodson a primit înapoi scrisoarea originală, însoţită de o explicaţie privind întârzierea de jumătate de secol, relatează BBC.

Scrisoarea, care nu fusese nici respinsă, nici ignorată, a fost găsită recent în spatele unui sertar la oficiul poştal din Staines, lângă Londra. Ea a fost returnată femeii cu o notă scrisă de mână care explica: „Livrare întârziată de la oficiul poştal Staines. Găsită în spatele unui sertar. Doar cu aproximativ 50 de ani întârziere".

Deşi această oportunitate ratată ar fi putut marca începutul unei cariere în cascadorie, viaţa lui Hodson a luat o turnură la fel de palpitantă. Ea a declarat pentru BBC: „Am călătorit în întreaga lume, lucrând în Africa ca îmblânzitoare de şerpi, devenind ulterior pilot de acrobaţie aeriană şi instructor de zbor".

Misterul rămâne în ceea ce priveşte modul în care scrisoarea a ajuns la adresa actuală a femeii. Ea susţine că s-a mutat de peste 50 de ori şi a locuit în mai multe ţări de-a lungul anilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici