- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (27.05.2012, 12:55)
- Laura Mitran ,
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Sfaturi pentru o vară cât mai sănătoasă, în numărul din iunie al revistei "Ce se întâmplă, doctore? "
Hidratare, mişcare, protecţie solară, bronz reuşit, deserturi răcoroase - iată ce propune pentru luna iunie revista "Ce se întâmplă, doctore?" pentru o vară cât mai sănătoasă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Urmărește
308 afișări
Sfaturi pentru o vară cât mai sănătoasă, în numărul din iunie al revistei "Ce se întâmplă, doctore? "
Vedeta de pe copertă este Andreea Mantea, care se declară o pofticioasă, dar şi o pasionată de bucătărie. Regretă că în copilărie nu a făcut mai mult sport, dar după şedinţa foto pentru revista "Ce se întâmplă, doctore?" s-a hotărât să meargă la fitness
Din noul număr care apare luni pe piaţă, cititorii vor afla şi cum se pregătesc de plajă vedetele de la Hollywood şi ce trucuri aplică pentru a-şi păstra frumuseţea pielii. Câteva dintre reguli: nu merg la plajă decât după-amiaza, nu stau la soare mai mult de un sfert de oră şi vizitează dermatologul o data la 6 luni.
Alături de protecţia pielii, şi cea a părului face parte dintre regulile obligatorii pentru vacanţă. Aşa că se recomandă folosirea produselor de îngrijire a părului cu factor de protecţie şi consumul din belşug de ceai verde, nuci şi somon pentru o podoabă capilară cu un aspect cât mai sănătos.
Tot în numărul de iunie, Oana Cuzino trece în revistă avantajele şi dezavantajele terapiilor injectabile de înfrumuseţare - toxina botulinica rămâne în topul substanţelor antirid, iar injecţiile de topire a grăsimilor au destule riscuri aşa că medicii recomanda precauţie în folosirea lor.
Şi tot Oana Cuzino îi sfătuieşte pe cititori să consume alimente şi suplimente care conţin enzime, substanţe care favorizează digestia. Secreţia lor scade o data cu vârsta, iar dietele bogate în ananas, castraveţi şi papaya, surse naturale de enzime, pot preveni boli grave şi pot grăbi recuperarea după accidente.
În numărul de iunie al revistei "Ce se întâmplă, dcotore?", se regăsesc de asemenea câteva reţete savuroase de îngheţată cu fructe, alune, miere şi lămâie, alternative naturale la produsele din comerţ care abundă în conservanţi şi coloranţi alimentari.
Dieta vegană este la modă, iar Nadine se declară fan al acestui tip de regim alimentar. L-a descoperit în Los Angeles şi a devenit adepta lui. La sfatul specialiştilor români, consumă legume, fructe, cereale, seminţe, alge şi ciuperci care îi oferă vitamine, minerale şi proteine. A renunţat la zahăr şi l-a înlocuit cu sirop de agave. Un exemplu de viaţă sănătoasă este şi Roxana Vancea care se menţine în formă într-un mod foarte accesibil: merge mult pe jos. Tot ea prezintă tendinţele verii în materie de costume de baie.
La secţiunea Sănătatea, revista "Ce se întâmplă, dcotore?" dedică un articol amplu prevenţiei diabetului, afecţiune de care suferă un milion de români. Astfel, cititorii vor descoperi cum peştele gras, scorţişoara şi merele scad riscul de boală, alături de ceai şi cafea. Şi tot din nuamărul din iunie, ei vor afla ce remedii naturiste fac minuni când vacanţa este dată peste de cap de indigestii alimentare, cistită, constipaţie sau dureri menstruale.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Marcel Ciolacu rămâne Premierul României
-
Moşteanu: USR nu va vota guvernul Ciolacu 2
-
Promisiuni: Guvernul Ciolacu 2 vrea să majoreze contribuţia la Pilonul II de pensii private de la 4,75% la 6% în patru ani şi să majoreze suma deductibilă pentru Pilonul III
-
Ciolacu, după ce a fost desemnat premier: Românii au nevoie de stabilitate
Citește pe alephnews.ro: Ciprian Șerban, de la PSD, este șeful Camerei Deputaților. Ilie Bolojan, de la PNL, a fost votat Președinte al Senatului
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe