Un copil a descoperit pe o plajă o urmă de dinozaur veche de 200 de milioane de ani

  • Un copil a descoperit o urmă de dinozaur veche de 200 de milioane de ani.
  • Descoperirea a fost făcută pe o plajă din sudul Ţării Galilor în timpul unei plimbări.
Urmărește
828 afișări
Imaginea articolului Un copil a descoperit pe o plajă o urmă de dinozaur veche de 200 de milioane de ani

Sursa foto: National Museum Wales

Tegan, o fată de 10 ani, se afla în vacanţă împreună cu mama sa. Ea a descoperit urma în timp ce se plimba pe plajă, potrivit BBC.

„Am fost doar să vedem ce putem găsi, DAR nu credeam că vom găsi ceva”, a povestit Tegan, chiar pe plaja unde a fost făcută descoperirea.

Fata a observat cinci urme enorme despre care experţii în dinozauri cred că au fost făcute de un ierbivor uriaş din perioada triasică târzie.

Cercetătorii fac mai multe studii pentru a confirma informaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici