Codul roşu se extinde în mai multe judeţe din Moldova

Administraţia Naţională de Meteorologie a decis să extindă avertizarea cod roşu de ploi, cuprinzând părţi din Bacău şi din Neamţ.

Urmărește
547 afișări
Imaginea articolului Codul roşu se extinde în mai multe judeţe din Moldova

Codul roşu se extinde în mai multe judeţe din Moldova

Potrivit avertizării ANM „va ploua, iar prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp.” În zona avertizată în ultimele ore s-au acumulat cantităţi de 50 l/mp.

Sunt vizate zona de munte a judeţului Bacău unde se află localităţile Moineşti, Comăneşti, Târgu Ocna, Dărmăneşti, Dofteana, Oituz, Balcani, Poduri, Asău, Agăş, Ghimeş-Făget, Slănic-Moldova, Berzunţi, Zemeş, Bârsăneşti, Măgireşti, Palanca şi Brusturoasa. Tot în judeţul Bacău ar putea ploua la Mănăstirea Caşin şi Măgireşti.

Cod roşu este şi în judeţul Neamţ în localităţile Piatra-Neamţ, Borleşti, Piatra Şoimului, Dumbrava Roşie, Pângăraţi, Tarcău, Tazlău, Dămuc, dar şi în judeţul Vrancea la Câmpuri şi Soveja.

Avertizarea cod roşu este valabilă luni până la ora 7.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cod,
moldova,
ploi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici