- Home
- Meteo
- BUCUREŞTI, (22.11.2021, 13:05)
- Cosmin Pirv
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
METEO Prognoza pe regiuni. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
Vremea se răceşte în următoarele zile, iar apoi temperaturile vor la ajunge la cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza pe două săptămâni emisă luni de Administraţia Naţională de Meteorologie.
Urmărește
1372 afișări
METEO Prognoza pe regiuni. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
- Banat:
În cursul zilei de 22 noiembrie va fi mai cald decât în mod obişnuit, cu maxime medii de 12-13 grade, dar în 23 şi 24 noiembrie valorile termice diurne vor scădea spre normalul perioadei, adică în medie spre 7-8 grade. Ulterior, vremea se va încălzi treptat astfel încât la sfârşitul primei săptămâni (27 şi 28 noiembrie) temperaturile maxime vor tinde din nou spre medii de 12-13 grade. Cea de-a două saptamână va fi caracterizată de un regim termic apropiat de normal, cu maxime ce vor oscila în medie între 5 şi 8 grade. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 0 şi 2 grade, exceptând nopţile din perioada 26-29 noiembrie şi noaptea de 23 noiembrie, când valorile nocturne se vor situa la medii de 4-6 grade.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump cere Curții Supreme din SUA să suspende legea ce ar interzice TikTok-ul
-
Se întoarce obligativitatea purtării măştilor în mai multe spitale din Ţara Galilor
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
-
„Părintele fondator al AI” crede că tehnologia ar putea duce la dispariţia oamenilor în 10 ani
Va ploua în general slab cantitativ, local în cursul nopţii de 22 spre 23 noiembrie şi cu caracter temporar, începând din 26 noiembrie şi pâna la sfârşitul perioadei de referinţă. Cu o probabilitate mai ridicată spre finalul lunii noiembrie şi începutul lunii decembrie vor fi posibile şi precipitaţii mixte (lapoviţă şi ninsori).
- Crişana:
Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pe parcursul zilei de 22 noiembrie, când se vor înregistra maxime medii în jurul a 11 grade, dar în 23 şi 24 noiembrie valorile termice diurne vor scădea spre normalul perioadei, adică în medie spre 7...8 grade. Ulterior, vremea se va încălzi treptat astfel încât la sfârşitul primei săptămâni (27 şi 28 noiembrie) temperaturile maxime vor tinde spre medii de 11...12 grade. Cea de-a două saptamână va fi caracterizată de un regim termic apropiat de normal, cu maxime ce vor oscila în medie între 5 şi 8 grade. Media temperaturilor minime va fi apropiată de limita de îngheţ, valori în general medii de -1...1 grad, exceptând nopţile din perioada 27-29 noiembrie şi noaptea de 23 noiembrie, când valorile nocturne se vor situa la medii de 4 grade.
Începând cu data de 26 noiembrie şi până la sfârşitul perioadei de referinţă, temporar, va ploua în general slab cantitativ, dar cu o probabilitate mai ridicată spre finalul lunii noiembrie şi începutul lunii decembrie vor fi posibile şi precipitaţii mixte (lapoviţă şi ninsori).
- Transilvania:
În cursul zilei de 22 noiembrie va fi mai cald decât în mod obişnuit, cu maxime medii în jurul a 10 grade, dar între 23 şi 25 noiembrie valorile termice diurne vor scădea spre normalul perioadei, adică în medie spre 5...6 grade. Ulterior, vremea se va încălzi treptat astfel încât în intervalul 27-29 noiembrie, temperaturile maxime vor tinde spre medii de 10...11 grade. Din 30 noiembrie, valorile diurne vor fi în scădere şi vor caracteriza un regim termic apropiat de normal, cu maxime ce vor oscila în medie între 4 şi 6 grade. Media temperaturilor minime se va situa sub limita de îngheţ, valori în general medii de -3...-1 grad, exceptând nopţile din perioada 27-29 noiembrie şi noaptea de 23 noiembrie, când valorile nocturne se vor situa la medii de 1...2 grade.
Va ploua slab cantitativ, local în cursul nopţii de 22 spre 23 noiembrie şi la începutul zilei de 23 noiembrie, dar cu caracter temporar, începând din 26 noiembrie şi pâna la sfârşitul perioadei de referinţă. Cu o probabilitate mai ridicată spre finalul lunii noiembrie şi începutul lunii decembrie vor fi posibile şi precipitaţii mixte (lapoviţă şi ninsori).
- Maramureş:
Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit în cursul zilei de 22 noiembrie, când se vor înregistra maxime medii de 9...10 grade, dar în 23 şi 24 noiembrie valorile termice diurne vor scădea spre normalul perioadei, adică în medie spre 6...7 grade. Ulterior, vremea se va încălzi treptat astfel încât la sfârşitul primei săptămâni (27 şi 28 noiembrie) temperaturile maxime vor tinde spre medii în jurul a 10 grade. Cea de-a două săptămână va fi caracterizată de un regim termic apropiat de normal, cu maxime ce vor oscila în medie între 4 şi 6 grade. Media temperaturilor minime va fi apropiată de limita de îngheţ, valori în general medii de -2...1 grad, exceptând nopţile din perioada 27-29 noiembrie şi noaptea de 23 noiembrie, când valorile nocturne se vor situa la medii de 2...3 grade.
Începând cu data de 26 noiembrie şi pâna la sfârşitul perioadei de referinţă, temporar, va ploua în general slab cantitativ, dar cu o probabilitate mai ridicată spre finalul lunii noiembrie şi începutul lunii decembrie vor fi posibile şi precipitaţii mixte (lapoviţă şi ninsori).
- Moldova:
După o prima zi a săptămânii cu valori termice diurne în medie de 10 grade şi minime de 2...4 grade, vremea se va răci, urmând să devină normală sub aspect termic în perioada 23 –25 noiembrie, când la nivelul regiunii vor fi maxime de 5...7 grade şi minime de -2...0 grade. Va urma un interval (26-29 noiembrie) în care valorile termice se vor situa peste mediile multianuale, respectiv maxime, în general de 10...12 grade şi minime în jurul valorii de 3 grade. La sfârşitul lunii noiembrie şi în primele zile din decembrie sunt estimate maxime termice de 5...8 grade şi minime în jurul valorii de 0 grade.
Se vor semnala ploi slabe în ziua de 23 noiembrie, dar local şi temporar şi după 26 noiembrie. În zonele deluroase, trecător vor fi posibile şi precipitaţii mixte.
- Dobrogea:
Vremea se va răci în primele zile ale intervalului, astfel de la o medie regională a maximelor termice de 12 grade, se va ajunge la 6 grade în 24 noiembrie, iar minimele vor scădea la 1...2 grade. Ulterior temperatura va creşte treptat, iar vremea va deveni caldă în perioada 27 – 29 noiembrie, când vor fi maxime în medie de 14...15 grade şi minime de 6...8 grade. La sfârşitul lunii noiembrie şi în primele zile din decembrie sunt estimate temperaturi mai scăzute, o medie a valorilor maxime cuprinsă între 8 şi 11 grade şi minime în jur de 4 grade.
Se vor semnala ploi în ziua de 23 noiembrie, dar local şi temporar şi după 26 noiembrie, când şi probabilitatea pentru cantităţi mai însemnate va fi în creştere.
- Muntenia:
În ultima decadă a lunii noiembrie şi în primele zile din decembrie vor fi alternaţe de zile în care vremea va fi mai caldă faţă de normalul perioadei şi zile în care valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Prin urmare, după o prima zi a săptămânii cu maxime de 12...14 grade, se va răci semnificativ până la o medie a acestora de 6...8 grade. Va urma o încălzire în perioada 27 – 29 noiembrie când se va reveni la o medie a maximelor de 13...14 grade. Ulterior acestei perioade sunt estimate maxime mai scăzute, care la nivelul regiunii vor fi în general de 8...10 grade. Evoluţia va fi asemănătoare şi pentru temperaturile minime, care în intervalele reci, vor scădea la o medie de 0...2 grade, iar în cele calde vor atinge 4...5 grade.
Va ploua temporar în ziua de marţi (23 noiembrie), dar local şi temporar şi după 26 noiembrie. Probabilitate pentru cantităţi mai însemnate va fi mai ridicată în intervalul 27- 29 noiembrie şi în zilele de 3 şi 4 decembrie.
- Oltenia:
În următoarele două săptămâni vor fi alternaţe de zile în care vremea va fi mai caldă faţă de normalul perioadei şi zile în care valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Prin urmare, după o prima zi a săptămânii cu maxime de 12...14 grade, se va răci semnificativ până la o medie a acestora de 6...8 grade. Va urma o încălzire în perioada 27 – 29 noiembrie când se va atinge o medie a maximelor de 10...12 grade. Ulterior acestei perioade sunt estimate maxime mai scăzute, care la nivelul regiunii vor fi în general de 6...8 grade. Evoluţia va fi asemănătoare şi la temperaturile minime, care în intervalele reci vor scădea la o medie de 0...2 grade, iar în cele calde vor atinge 4...6 grade.
Va ploua temporar în noaptea de luni spre marţi (22/23 noiembrie) şi marţi (23 noiembrie), dar local şi temporar şi după 26 noiembrie. Probabilitate pentru cantităţi mai însemnate va fi mai ridicată în intervalul 27- 29 noiembrie şi în zilele de 3 şi 4 decembrie.
- La munte:
Şi la nivelul zonei montane vor fi alteraneţe termice în perioada 22 noiembrie – 05 decembrie. În prima zi a săptămânii vremea va fi caldă cu o media a maximelor de 6...8 grade, apoi se va răci accentuat până la valori de numai 0...1 grad. Va urma o încălzire uşoară în perioada 26 – 28 noiembrie când se va atinge o medie a maximelor de 4...5 grade, iar pentru a doua parte a intervalului analizat sunt estimate maxime de 0...2 grade, chiar uşor negative în unele zile. Evoluţia va fi asemănătoare şi la temperaturile minime, care în intervalele reci (24 şi 25 noiembrie şi după 30 noiembrie) vor scădea la o medie de -6...-4 grade, iar în cele mai calde (22 şi 23 noiembrie şi perioada 27- 29 noiembrie) vor atinge valori apropiate de 0 grade.
Temporar se vor semnala precipitaţii în noaptea de luni spre marţi (22/23 noiembrie) şi marţi (23 noiembrie), dar şi după 26 noiembrie. Probabilitate pentru cantităţi mai însemnate va fi mai ridicată în intervalul 27- 29 noiembrie şi în zilele de 3 şi 4 decembrie.
Citește pe alephnews.ro: Specialiștii britanici au realizat un plan alimentar pentru ultimele zile din an. Cum rămâi fresh până în 2025?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe