Alegeri la organizaţiile PDL din Constanţa, Bacău, Gorj, Argeş, în luna martie

BPN al PDL a stabilit, luni, data alegerilor pentru structurile de conducere ale organizaţiilor judeţene ale partidului din Constanţa, Bacău, Gorj, Argeş, a anunţat purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Sever Voinescu.

Urmărește
1 afișare

Astfel, în 12 martie vor avea loc alegeri la PDL Constanţa, în 13 martie la organizaţia Bacău, în 19 martie la PDL Gorj, iar în 26 martie la PDL Argeş, a precizat Voinescu.

El a spus că, până la alegerile din filiala Constanţa, deputatul PDL Maria Stavrostitu va fi preşedinte interimar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici