Începe procedura de licitaţie pentru construcţia unui nou lot al autostrăzii Craiova - Filiaşi

Începe procedura de licitaţie pentru construcţia unui nou lot al autostrăzii Craiova - Filiaşi, anunţă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, după ce CNAIR a transmis, miercuri, la ANAP pentru validare documentaţia pentru atribuirea contractului necesar construcţiei Lotului 2.

Urmărește
240 afișări
Imaginea articolului Începe procedura de licitaţie pentru construcţia unui nou lot al autostrăzii Craiova - Filiaşi

Sursa foto: Facebook

„Începe procedura de licitaţie pentru construcţia unui nou lot al autostrăzii Craiova - Filiaşi! CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare documentaţia pentru atribuirea contractului necesar construcţiei Lotului 2 (14,4 km) al acestei autostrăzi”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

Contractul finanţat prin PT alocă 10 luni pentru proiectare şi 24 de luni pentru execuţie (34 de luni în total) iar pe traseu vor fi construite inclusiv un viaduct peste CF100 (CF900), DN6/E70 şi peste râul Brădeşti (843 m), un pod pe peste râul Amaradia (264 m), un Nod rutier (Craiova Nord) prin care se asigură şi conexiunea cu DN65F, precum şi două spaţii de servicii (dotate cu minimum 8 staţii de încărcare pentru autoturisme electrice).

„Anunţul de Participare la licitaţie va fi publicat după validarea de către ANAP a documentaţiei de atribuire. Cu această ocazie va fi anunţată şi data limită pentru depunerea ofertelor”, încheie Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici