Asa va arata noua Dacia

Automobile Dacia va avea, de anul viitor, un nou model in gama. Cu numele 'Sandero', noua Dacia a fost prezentata ieri la Frankfurt de Renault sub sigla sa. Aceasta va fi fabricata insa la Pitesti sub alt nume si cu sigla Dacia.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Asa va arata noua Dacia

Asa va arata noua Dacia

Francezii de la Renault le-au facut ieri seara romanilor o surpriza de proportii. Presedintele Renault, Carlos Ghosn, a dezvaluit ieri la Frankfurt urmatorul model din gama Dacia Logan. Nou-venitul se numeste Sandero si este un hatchback de cinci usi. Masina, prezentata deocamdata cu sigla Renault, e  construita in Brazilia. Modelul va intra in fabricatie anul viitor si la Pitesti, urmand sa fie prezentat pe piata noastra sub sigla Dacia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici