Businessul castiga peste 130 mil. € din EURO 2008

Campionatul european de fotbal EURO 2008, cea mai importanta competitie sportiva de pe continent care isi face debutul miine in Elvetia, este una dintre cele mai banoase afaceri de conjunctura din acest an de pe piata romaneasca, de la agentiile de turism, magazinele de echipament sportiv, firme de transport rutier si aerian, case de pariuri sportive pana la lanturile de retail, producatori de bere sau proprietarii de restaurante si terase.

Urmărește
5 afișări
Imaginea articolului Businessul castiga peste 130 mil. € din EURO 2008

Businessul castiga peste 130 mil. € din EURO 2008

Citeste toata stirea pe wwww.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici