DSK, idolul femeilor şi la Bucureşti

Vizita în Capitala României din martie anul trecut a directorului general al FMI a lăsat impresii plăcute şi divelor din politica şi din presa română.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului DSK, idolul femeilor şi la Bucureşti

DSK, idolul femeilor şi la Bucureşti

În programul pe care DSK l-a avut la Bucureşti au figurat întâlniri oficiale la Guvern, la Preşedinţie, la Parlament şi o serie de evenimente la Ambasada Franţei. Amintirile îl descriu pe directorul FMI ca pe un bărbat jovial, extrem de atent cu prezenţele feminine din preajma lui, curtenitor.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici