E.On vrea să pună gaz pe focul economiei

Anul viitor va începe cu un val de scumpiri. Românii vor scoate din buzunar mai mulţi bani pentru carburanţi, energie electrică, ţigări, alimente şi toate celelalte produse accizabile. Cele mai importante produse vor avea, de la începutul anului viitor, preţuri mai mari.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului E.On vrea să pună gaz pe focul economiei

E.On vrea să pună gaz pe focul economiei

Pentru a acoperi costul accizei, românii vor plăti cu aproximativ 14% mai mult, pentru că accizele vor fi cu 14,2% mai mari faţă de anul trecut.
Totodată, de la 1 ianuarie românii ar putea plăti mai mult la factura pentru gaze şi energie electică dacă va fi aprobată cererea de majoare a preţurilor a E.ON România. Grupul energetic a solicitat Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) scumpirea gazelor cu 15% şi a electricităţii cu 12%, pentru populaţie, din 1 ianuarie.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici