Frati de sange

Liderii neaga orice fel de ne­gociere, dar in interiorul PNL si PD-L apar tot mai multe voci de sustinere a unei alian­­te intre cele doua par­tide, pentru o unificare a dreptei si impiedicarea unui guvern ce ar avea in compo­nenta PSD, exemple in acest sens fiind Crin Antonescu, Adriean Videanu si Cezar Preda.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Frati de sange

Frati de sange

Ultimul nume din aceasta lista de sustinatori este candidatul democrat-liberal pentru colegiul 9 Camera Deputatilor din Bucuresti, Toader Paleologu. Fostul diplomat, fiul liberalului Alexandru Paleologu, a adresat ieri o scrisoare deschisa intregului spectru liberal prin care sustine coalizarea PNL si PD-L pentru formarea viitorului guvern. Prin intermediul blogului sau, Paleologu ii invita pe "liberalii de toate obedientele si toate orientarile" sa reinnoiasca Alianta D.A., obligand, prin votul lor, o noua alianta a partidelor de dreapta in vedrea formarii noului Guvern.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici