“Migratorii cu acte in regula” au virusat Parlamentul

"Cumpar candidati credibili pentru locale!” Cam asa ar putea suna un anunt dat pe piata - in mod cert exista un asemenea loc - transferurilor spectaculoase din politica.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului “Migratorii cu acte in regula” au virusat Parlamentul

“Migratorii cu acte in regula” au virusat Parlamentul

Sumele variaza de la cateva mii de euro pentru un consilier cu priza la public, trece la cateva zeci de mii de euro, in cazul unor primari de comune si ajunge la sute de mii de euro, daca la mijloc este vorba de vreun candidat care poate obtine mandatul de edil intr-un oras mediu.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici