NASTASE SE IA LA TRINTA CU HREBENCIUC SI GEOANA

Ca sa uite de cosmarul prezentului – dosare, DNA, tribunal – Adrian Nastase viseaza in continuare la Presedintia amenintata de al doilea mandat al lui Basescu. Mistuit de dorul Cotroceniului, Nastase ignora pina si avertismentul pe care l-a dat, recent, Viorel Hrebenciuc:

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului NASTASE SE IA LA TRINTA CU HREBENCIUC SI GEOANA

NASTASE SE IA LA TRINTA CU HREBENCIUC SI GEOANA

“Din ce vad eu in partid, Mircea Geoana va fi candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale, nu vor fi surprize”. “In ciuda faptului ca Viorel Hrebenciuc nu m-a sprijinit, am fost ales presedinte al Consiliului National” – a ripostat Nastase.Pledind tot pentru sine, fostul lider PSD a pedalat si pe antipatia nutrita fata de Basescu de majoritatea social-democratilor: “Voturile sau ce se va intimpla la prezidentiale va imparti electoratul in doua: cei care voteaza pro Basescu si cei care voteaza anti Basescu. In ceea ce ma priveste, cred ca nimeni nu are niciun fel de retinere in a ma considera un candidat anti Basescu”.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici