Rasismul - noua politică a Radioului Public

Radioul public ne-a sufocat la sfârşitul anului trecut cu o campanie publicitară, plătită bineînţeles din banii noştri, în care ridica în slăvi profesionalismul şi calitatea desăvârşită a postului de radio cu cea mai mare audienţă în ţară. La scurt timp de la încheierea campaniei, "profesioniştii" din SRR şi-au dat cu stângul în dreptul promovând rasismul în emisiunile de ştiri.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Rasismul - noua politică a Radioului Public

Rasismul - noua politică a Radioului Public

Astfel, ieri, cu ocazia ceremoniei de învestire a lui Barack Obama în funcţia de preşedinte al SUA, la toate buletinele de ştiri s-a precizat că Obama este fie "negru", fie "de culoare", ca şi cum acesta ar fi fost cel mai important lucru care poate fi spus despre cel de-al 44-lea preşedinte al SUA. Pe lângă faptul că prin aceste precizări radioul public încalcă Legea privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare, este greu de crezut că referirile repetate la rasa căreia îi aparţine Barack Obama au scăpat reprezentanţilor SUA la Bucureşti.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici