Şpaga-n fotbal zboară cu elicopterul

Nici bine nu s-au stins ecourile scandalului de corupţie din arbitraj, izbucnit în aprilie 2009, când mai mulţi arbitri în frunte cu însuşi şeful CCA de la acea vreme, Gheorghe Constantin, au simţit zăngănitul cătuşelor, că fotbalul este din nou zguduit de acuzaţii de mită. Şeful CCA, Vasile Avram (57 de ani), ridicat sâmbătă de DNA chiar din sediul FRF, a ajuns după gratii.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Şpaga-n fotbal zboară cu elicopterul

Şpaga-n fotbal zboară cu elicopterul

Dosarul în care este arestat Avram - un oponent vehement al aducerii arbitrilor străini - scoate la iveală inventivitatea în materia şpăgilor. Astfel, şeful CCA a lua şpaga în aer, într-un elicopter pus la dispoziţie de presupusul său mituitor, omul de afaceri şi sponsorul echipei de fotbal Tg. Mureş, Sorin Ţerbea, arestat şi el preventiv.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici