Steaua a rezolvat cea mai mare problemă: vine un vârf de careu! Moraes i-ar putea fi rezervă, vezi cum va arăta primul "11"

După ce a început cu stângul acest sezon, Steaua încearcă să se întărească din mers. Iar în această săptămână, lui Levi i s-a promis că vin patru jucători. Aceştia sunt Bourceanu, Nikolic, Prepeliţă şi Moraes.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Steaua a rezolvat cea mai mare problemă: vine un vârf de careu! Moraes i-ar putea fi rezervă, vezi cum va arăta primul "11"

Steaua a rezolvat cea mai mare problemă: vine un vârf de careu! Moraes i-ar putea fi rezervă, vezi cum va arăta primul "11"

Steaua primeşte în această săptămână întăriri. Clubul roş-albastru a ajuns deja la o înţelegere cu Marian Iancu pentru jucătorii Alexandru Bourceanu şi Stefan Nikolic. Ba mai mult, conducerea stelistă a şi negociat în acest weekend contractele celor doi jucători. Ambii vor semna azi înţelegerile cu echipa lui Levi şi stafful tehnic speră să-i aibă la dispoziţie începând de marţi, pentru ca integrarea lor să se producă repede.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici