Brain Saver, o metodă de detoxifiere a creierului bazată pe nutriţie, este folosită de vedete: de la Djokovic la Dwayne Johnson

Cea mai recentă soluţie de wellness vine din California.

Urmărește
744 afișări
Imaginea articolului Brain Saver, o metodă de detoxifiere a creierului bazată pe nutriţie, este folosită de vedete: de la Djokovic la Dwayne Johnson

Brain Saver, o metodă de detoxifiere a creierului bazată pe nutriţie, este folosită de vedete: de la Djokovic la Dwayne Johnson

Ultima modă vine din California. Se numeşte Brain Saver şi este un program de detoxifiere care promite să combată situaţii medicale precum ceaţa mentală, concentrarea slabă şi starea de spirit instabilă. Este o dietă bazată pe plante.

Un program care are 4,6 milioane de adepţi care îl urmăresc pe creatorul său, Anthony Williams, cunoscut sub numele de Medical Medium pentru abilităţile sale de diagnostic „supranaturale”.

El are deja susţinerea unor VIP-uri precum Robert De Niro, Sylvester Stallone, Pharrell. Williams, Novak Djokovic şi Hillary Swank, Tony Robbins şi Gwyneth Paltrow, care bagă mâna-n foc pentru eficacitatea tratamentelor sale de detoxifiere şi de a regenera corpul şi mintea.

De aici, o metodă de detoxifiere ilustrată în două manuale intitulate Brain Saver şi Brain Saver - Protocoale, detoxifiere şi reţete, care alcătuiesc un corpus de peste 1300 de pagini.

În interior există o analiză detaliată a tuturor agresiunilor chimice, toxice şi emoţionale care ar afecta creierul şi strategiile vizate de detoxifiere şi hrănire a acestuia. Williams nu este medic şi reţetele sale nu trebuie înţelese ca înlocuitori ale medicinei tradiţionale.

Prefaţa cărţii poartă semnătura lui Alejandro Junger, un cunoscut cardiolog din New York şi autor de best-seller, potrivit căruia multe dintre intuiţiile autorului cărţii Brain Saver de-a lungul anilor s-au dovedit a fi bine întemeiate.

Dwayne Johnson spune că fiica lui a fost salvată

Secţiunea de deschidere a primului volum analizează motivele pentru care creierul are nevoie de ajutor astăzi mai mult ca niciodată, de la impactul poluării până la alimentaţia deficitară. A doua dezminte miturile false şi capcanele dietetice pe scară largă, în timp ce a treia parte cataloghează duşmanii sănătăţii creierului.

Secţiunile a patra şi a cincea, inima cărţii, analizează cauzele fundamentale a peste 100 dintre cele mai răspândite tulburări şi simptome care - potrivit autorului - afectează sistemul nervos slăbit, de la anxietate şi depresie la boli neurodegenerative. Volumul înrudit, Brain Saver - Protocoale, detoxifiere şi reţete, colectează în cele din urmă 100 de reţete şi sugestii pentru „primul ajutor pentru creier” şi un inventar a ceea ce dăunează vindecării.

În cea mai mare parte, terapiile sugerate de Williams se bazează pe extracte de fructe şi legume alese în funcţie de tulburare, consumul mai mult de apă şi o dietă pe bază de plante.

Funcţionează terapia? Este imposibil de spus din punct de vedere ştiinţific. Deşi există vedete ca Dwayne Johnson care asigură că respectarea protocolului de detoxifiere a ajutat-o ​​pe fiica lui să rezolve tulburările gastro-intestinale care o afectau.

Protocoul respectă nişte teorii generale. Furnizarea de nutrienţi esenţiali şi vegetali, prin dietă, consumul lor mai mult (şi mai des), precum şi utilizarea unor practici precum meditaţia se ştie că pot promova bunăstarea, inclusiv bunăstarea mentală, teorii pe care medicina le-a susţinut de mult timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici