Ce găseşti în singurul Compartiment de Primiri Urgenţe din sistemul medical privat?

ADVERTORIAL

Urmărește
1708 afișări
Imaginea articolului Ce găseşti în singurul Compartiment de Primiri Urgenţe din sistemul medical privat?

Ce găseşti în singurul Compartiment de Primiri Urgenţe din sistemul medical privat?

În cazul unor urgenţe medicale, reacţia rapidă este extrem de importantă. Solicitarea ajutorului unor specialişti în medicină de urgenţă este cel mai important pas într-o situaţie de acest gen, iar pacienţii trebuie să ajungă cât mai repede la un spital de urgenţă, pentru a primi toate îngrijirile medicale necesare. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat multidisciplinar din ţară care deţine un Compartiment de Primiri Urgenţe, astfel încât pacienţii aflaţi în stare gravă au acces la o evaluare promptă şi corectă şi la administrarea tratamentului necesar, la cele mai înalte standarde, la orice oră din zi şi din noapte.

Spitalului Clinic SANADOR deţine şi un Serviciu de Ambulanţă cu flotă proprie şi un dispecerat dedicat, disponibil la numărul 021.9699, pentru asigurarea celor mai bune îngrijiri prespitaliceşti de urgenţă şi pentru transport specializat la spital.

Datorită organizării foarte bune a echipei Compartimentului de Primiri Urgenţe de la Spitalul Clinic SANADOR şi dotărilor de ultimă generaţie, persoanele cu urgenţe medicale sau chirurgicale sunt evaluate rapid, pentru stabilirea diagnosticului corect şi asigurarea tratamentului necesar.

În funcţie de specificul şi de evoluţia fiecărui caz, pacienţii beneficiază şi de consultaţii de specialitate, datorită celor 25 linii de gardă care funcţionează permanent la Spitalul Clinic SANADOR. Ulterior, aceştia sunt externaţi după stabilizare sau sunt internaţi în spital, pentru investigaţii şi proceduri terapeutice suplimentare.

Pentru că analizele de laborator sunt esenţiale pentru stabilirea abordării terapeutice adecvate, în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Clinic SANADOR unele analize sunt efectuate la patul bolnavului, prin protocolul point-of-care. Astfel, rezultatele sunt obţinute pe loc, fiind câştigat timp, care se poate dovedi salvator pentru pacient.

Echipamentele imagistice sunt de ultimă generaţie, astfel încât pacienţii beneficiază de tomografie computerizată 128 slice, examen RMN cu putere 3 Tesla şi cu tehnologie de top, care furnizează imagini detaliate, de mare claritate, într-un interval scurt de timp. Pentru urgenţele provocate de afecţiuni digestive, precum pancreatita acută, sunt disponibile proceduri endoscopice performante.

Urgenţele chirurgicale sunt tratate la Spitalul Clinic SANADOR într-unul dintre cele mai moderne blocuri operatorii din ţară, de chirurgi experimentaţi, în condiţii de siguranţă deplină. Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Clinic SANADOR, acreditată ca secţie ATI de categoria I, nivelul maxim de competenţă, asigură îngrijiri avansate pentru pacienţii aflaţi în stare critică.

În Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Clinic SANADOR, pacienţii cu accident vascular cerebral ischemic acut primesc tratament de urgenţă prin tromboliză intravenoasă. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care asigură acest tip de tratament salvator de vieţi, dacă pacientul se prezintă la spital în primele patru ore şi jumătate de la debutul manifestărilor clinice şi dacă nu are contraindicaţii pentru această procedură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici