Glicemonorm – glicemie normala in mod natural - ADVERTORIAL

1845 afișări
Imaginea articolului Glicemonorm – glicemie normala in mod natural - ADVERTORIAL

Glicemonorm – glicemie normala in mod natural - ADVERTORIAL

Diabetul este una dintre cele mai raspandite afectiuni  la nivel global, iar impactul sau asupra vietii este semnificativ deorece implica: monitorizarea constanta a glicemiei, existenta unor restrictii alimentare si riscul ridicat al complicatiilor de sanatate.

Adoptarea unei diete echilibrate, gestionarea stresului, un program regulat de odihna au efecte benefice asupra glicemiei. Cu toate acestea, suplimentarea cu produse naturale este esentiala pentru mentinerea diabetului sub control. Glicemonorm, este un produs natural bazat pe o reteta originala care combina plante si subtante cu efecte excelente de reglare a glicemiei: castravete amar, afin, gudmar si picolinat de crom.

Extractul de castravete amar este folosit in reglarea glicemiei si imbunatatirea raspunsului insulinic prin protejarea pancreasului. Afinul este utilzat pentru reducerea nivelului de zahar din sange, dar si pentru reducerea complicatiilor diabetului, avand efecte benefice asupra vaselor de sange si a vederii (retinopatie si angiopatie). Gudmarul contribuie la echilibrarea nivelului de glocoza in sange prin inhibarea absorbtiei zaharului la nivel intestinal si prin refacerea celulelor pancreatice care produc insulina. Picolinatul de crom actioneaza impreuna cu insulina produsa de pancreas pentru a metaboliza carbohidratii.

Glicemonorm este solutia naturala, sigura si eficienta pentru reglarea glicemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici