Video Adrian Sârbu: Cel mai mare drog care distruge tânăra generaţie este mâncarea

  • • Copiilor nu ar trebui să li se taie accesul la internet, ci mâncarea, iar părinţii să-i ajute să facă mai multă mişcare.
  • • CSAT ar trebui să fie îngrijorat că 50-60% din tineri, resursă pentru armată, sunt obezi, iar securitatea ţării trebuie asigurată de români
  • • În România, toţi sunt apăraţi numai copiii nu. Nu sunt apăraţi de părinţi, de bunici, de vecini, de bullying, nu sunt apăraţi de profesori. Şi mult mai grav nu sunt apăraţi de parlamentari, spune Adrian Sârbu la Ştiu.
Urmărește
5939 afișări

Nemo: Traficanţii de droguri nu vor mai putea scăpa de închisoare. Astăzi PNL a depus în Parlament Legea 2 Mai. Fără închisoare cu suspendare sau sub supraveghere pentru dealerii de droguri de mare risc. Principalul subiect de discuţie este consumul de droguri de către tineri considerat un risc major la adresa siguranţei naţionale.

Adrian Sârbu: Ştii care e cel mai mare drog care distruge tânăra generaţie?

Nemo: Lipsa de educaţie aş spune.

Adrian Sârbu: Mâncarea. Avem 30% obezi. Mâncarea şi lipsa de mişcare. În România, în loc să le luăm telefonul din mână, accesul la internet hai să le luăm copiilor mâncarea de la gură şi să-i luăm de mână, să-i alergăm prin parcuri, pe străzi, prin săli, pe oriunde, prin casă. Aleargă copilul prin casă, mergi şi tu cu el, dar mai ales ia-i mâncarea de la gură CSAT- ule, care ai nevoie de militari, şi în curând cu 50-60% obezi, cine o să mai facă armata română? Românii vor trebui să asigure securitatea României. Asta e otrava României, mâncarea. Luaţi mâncarea de la gura copiilor. Deci eu vreau un partid care să apere copiii. Pău toţi sunt apăraţi, şi animalele sunt apărate de ONG-uri, şi peturile.Păi copiii noştri nu sunt apăraţi de nimeni. Eu vreau să fac un partid pentru copiii de la zero ani la 16 ani. Şi să mă duc către dna Deca şi să-I spun: in numele partidului ăstuia, noi nu votăm. Dincolo de faptul că ideea de partid e depăşită, e un ONG. Dna Deca, pe ce bază dta spui să-mi ia mie mobilul din clasă? Pe ce bază? Aaa, păi vă uitaţi la mobil. Păi copilul ăla se uită la mobil că profesoara dvs, cu permanent sau coc, sau cum o fi tunsă, nu contează, nu vreau să jignesc şi nici despre profesori nu vreau să vorbesc, nu spun nimic interesant. Sunt mai plictisitori decât domnul Iohannis.

Hofi: De multe ori copiii stau cu telefonul sau tableta în mână când vorbesc părinţii pe lângă ei.

Adrian sârbu: Şi nu poate copilul să fie multitasking? Şi poate să asculte şi părinţii, să se uite şi la telefon şi la tabletă.

Nemo: Şi oricum poate fi şi cazul părinţilor să fie la fel de plictisitori

Adrian Sârbu: Hofi, tu mergi cu mine la partidul ăsta sau nu?

Hofi: Mergeam când eram copil, acum…

Adrian Sârbu: Facem un partid al copiilor. În ţara asta toţi sunt apăraţi numai copiiii nu sunt apăraţi. Nu sunt apăraţi de părinţi, ştim situaţii, de bunici, de vecini, nu sunt apăraţi de bullying, nu sunt apăraţi de profesori. Şi mult mai grav nu sunt apăraţi de parlamentari. Care din când în când se mai trezesc ei să mai propună câte o lege. Cum e legea acestei doamne care spune nu mai are voie copilul lui Nemo să se uite la Instagram decât dacă îi dă voie Nemo. Păi copilul lui Nemo nu-i cere voie lui Nemo că are 14 ani. Poate nemo îi cere voie copilului

Nemo: Sau sfaturi

Adrian Sârbu: Sau sfaturi, da? Păi ce facem? Hai, combate-mă!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici