Cine este favorit să câştige alegerile prezidenţiale din România. Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă nu au prima şansă

Au apărut primele cote oferite de casele de pariuri în legătură cu cursa pentru Cotroceni.

Urmărește
1556 afișări
Imaginea articolului Cine este favorit să câştige alegerile prezidenţiale din România. Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă nu au prima şansă

Cine este favorit să câştige alegerile prezidenţiale din România. Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă nu au prima şansă

Alegerile pentru cea mai importantă funcţie în statul român se apropie cu paşi repezi. Peste două luni, românii vor fi chemaţi la urne, ca să-l aleagă pe succesorul lui Klaus Iohannis.

Dacă pe sondajele de opinie nu se pot pune prea multe baze, ele favorizându-i pe cei care le comandă, cotele la pariuri sunt un indicator mai aproape de realitate.

Iar cotele afişate indică o surpriză, în condiţiile în care se estima că va fi o cursă în doi, între fostul şi actual premier, Nicolae Ciucă, respectiv Marcel Ciolacu.

Casele de pariuri nu-l văd pe primul loc pe niciunul, ordinea şi cotele putând fi văzute AICI.

Pe 5 octombrie se spune stop joc în privinţa înscrierilor

Potrivit calendarului stabilit, 5 octombrie este data-limită pentru depunerea candidaturilor. 

Din câte se ştie, s-au înscris Marcel Ciolacu (PSD), Nicolae Ciucă (PNL), Mircea Geoana (independent), Elena Lasconi (USR), George Simion (AUR), Diana-Iovanovic Şoşoacă (SOS), Cristian Diaconescu (independent), Ana Birchall (independentă) şi Cristian Terheş (PNCR).

Pe 12 octombrie se stabileşte ordinea înscrierii pe buletinul de vot, iar campania electorală va începe pe 25 octombrie.

Diaspora este prima chemată la urne. Pe 22 şi 23 noiembrie vor fi primele două zile de alegeri în străinătate.

În ţară, pe 24 noiembrie, între orele 7:00 si 21:00, va avea loc primul tur, urmând ca pe 6 şi pe 7 decembrie să se voteze în străinătate pentru turul 2, iar pe 8 decembrie se va da votul decisiv (turul doi) în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici