Construcţia primului tronson al Autostrăzii Timişoara-Moraviţa intră în procedură de licitaţie

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis vineri la ANAP pentru verificare documentele pentru licitaţia care vizează construcţia primului tronson al Autostrăzii Timişoara-Moraviţa.

Urmărește
192 afișări
Imaginea articolului Construcţia primului tronson al Autostrăzii Timişoara-Moraviţa intră în procedură de licitaţie

Construcţia primului tronson al Autostrăzii Timişoara-Moraviţa intră în procedură de licitaţie

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, este vorba de secţiunii A1 Remetea Mare-Jebel, în lungime de 35,67 km.

Contractul este finanţat prin Programul Transport şi prevede 48 de luni pentru proiectarea şi execuţia acestui tronson, care va cuprinde un pod peste râul Timiş, de 1.153 m, un Centru de întreţinere şi coordonare, două parcări de scurtă durată şi 4 noduri rutiere (Remetea Mare, Albina VO Timişoara Sud şi Pădureni).

După validarea documentaţiei, CNAIR va putea publica anunţul de participare la licitaţie, în cadrul căruia se va stabili şi data limită pentru depunerea ofertelor.

Sorin Grindeanu arată că autostrada Timişoara-Moraviţa va avea o lungime totală de 72,93 km şi va asigura legătură inclusiv cu frontiera româno-sârbă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici