Drumul elevei de la „Şcoala de Stewardese Băneasa” la o leafă de 7.000 $ pe lună
O stewardesă proaspăt ieşită de pe băncile şcolii are un salariu iniţial de 600-700 euro în cadrul companiilor aeriene româneşti. E doar începutul carierei, fiindcă în doi-trei ani, dacă-i talentată, ajunge să deservească pasagerii clasei business a unui operator oriental din Golful Persic pentru 7.000 de dolari pe lună.
Drumul elevei de la „Şcoala de Stewardese Băneasa” la o leafă de 7.000 $ pe lună (Imagine: Valeriu Tanasoff/Gândul)
Din 2003 încoace, peste 2.500 de români (80% fete, 20% băieţi) au plătit 3.000 de euro fiecare ca să urmeze cursul de "însoţitori de bord" al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă de la Băneasa.
Citeşte mai multe despre stewardesele din România pe www.gandul.info.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump reduce dramatic USAID: din 10.000 de angajaţi vor rămâne doar 294
-
Rubio vizitează Orientul Mijlociu după propunerea lui Trump ca SUA să preia controlul asupra Gaza
-
Războiul din Ucraina, ziua 1080. Kellogg sugerează că Ucraina ar trebui să organizeze alegeri / Zelenski: Trump nu are un plan oficial de a pune capăt războiului Rusiei împotriva Ucrainei / Copiii ucraineni luaţi cu forţa din familiile lor au fost aduşi acasă / Putin recunoaşte că situaţia e „foarte dificilă” în Kursk, dar e „indiferent” la coridorul umanitar
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 08:40
Trump reduce dramatic USAID: din 10.000 de angajaţi vor rămâne doar 294
-
astăzi, 08:36
Live text Războiul din Ucraina, ziua 1080. Kellogg sugerează că Ucraina ar trebui să organizeze alegeri / Zelenski: Trump nu are un plan oficial de a pune capăt războiului Rusiei împotriva Ucrainei / Copiii ucraineni luaţi cu forţa din familiile lor au fost aduşi acasă / Putin recunoaşte că situaţia e „foarte dificilă” în Kursk, dar e „indiferent” la coridorul umanitar