Program modificat pe Transalpina din cauza ceţii dense

  • Circulaţia pe Transalpina, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri montane din România, suferă modificări importante.
  • Din cauza ceţii dense care se formează în primele ore ale dimineţii, accesul pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului va fi permis doar între orele 9.00 - 20.00.
Urmărește
50 afișări
Imaginea articolului Program modificat pe Transalpina din cauza ceţii dense

Program modificat pe Transalpina din cauza ceţii dense

Având în vedere condiţiile meteo, ceaţă în prima partea a zilei, care pot cauza probleme participanţilor la trafic, DRDP Craiova, în calitate de administrator al drumului, a luat decizia modificării programului de acces pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului.

Accesul este permis între orele 9.00 - 20.00.

„Va rugăm să respectaţi toate restricţiile impuse pe acest sector de drum montan”, transmite DRDP Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici