Statuie de 13 metri înălţime, care îl înfăţişează pe Donald Trump dezbrăcat, expusă lângă Las Vegas

O statuie de 13 metri înălţime, care îl înfăţişează pe Donald Trump dezbrăcat, a fost expusă lângă Las Vegas, fiind calificată drept „ofensatoare” de către republicanii din Nevada, informează Sky News.

Urmărește
208 afișări
Imaginea articolului Statuie de 13 metri înălţime, care îl înfăţişează pe Donald Trump dezbrăcat, expusă lângă Las Vegas

Sursa foto: X

Aceasta a fost expusă pe un teren de lângă o autostradă din Nevada, iar autorul acesteia rămâne anonim.

În cadrul unei declaraţii, reprezentanţii partidului republican au menţionat că, în timp ce familiile lor traversează Las Vegas, sunt nevoite să vadă această „marionetă ofensatoare”, care ar distrage atenţia de la problemele reale.

Un purtător de cuvânt al artistului anonim a explicat că statuia, denumită Crooked and Obscene, are 13 metri şi cântăreşte aproximativ 2.700 kg. Lucrarea, realizată din spumă şi armături din fier-beton, ar fi fost creată cu scopul de a „încuraja discuţiile”.

De altfel, Nevada a votat în favoarea candidaţilor democraţi în ultimele patru alegeri prezidenţiale, iar în 2020 Joe Biden a câştigat statul cu un scor de 50,1%, comparativ cu 47,7% pentru Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici