Andreea Beatrice Ana s-a calificat în sferturile de finală la lupte libere feminin la Jocurile Olimpice

  • Românca Andreea Beatrice Ana a obţinut miercuri calificarea în sferturile de finală la lupte libere, feminin, categoria -53 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • Ana a învins-o în optimile de finală pe luptătoarea Mariana Drăguţan, din Moldova.
Urmărește
298 afișări
Imaginea articolului Andreea Beatrice Ana s-a calificat în sferturile de finală la lupte libere feminin la Jocurile Olimpice

Andreea Beatrice Ana s-a calificat în sferturile de finală la lupte libere feminin la Jocurile Olimpice

Andreea Beatrice Ana a obţinut o victorie la puncte în faţa moldovencei, cu scorul de 5-0. Românca a avut tot timpul lupta sub control, punctând prima dată după penalizarea adversarei pentru noncombat.

Ulterior, Ana a reuşit să mai pună câte două puncte pe tabelă, după pauză ea câştigând în cele din urmă cu 5-0.

În sferturile de finală, Ana o va întâlni pe ecuadoriana Lucia Yamileth Yepez Guzman, medaliata cu bronz de la Campionatul Mondial din 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici