Campionul olimpic Thomas Ceccon, văzut dormind într-un parc după ce s-a plâns de condiţiile din satul olimpic

Înotătorul Thomas Ceccon, medaliat cu aur, a fost văzut dormind într-un parc din Paris, după ce s-a plâns de condiţiile din satul olimpic.

Urmărește
4237 afișări
Imaginea articolului Campionul olimpic Thomas Ceccon, văzut dormind într-un parc după ce s-a plâns de condiţiile din satul olimpic

Deţinătorul recordului mondial la cursa de 100 de metri spate şi la ştafeta de 4×100 de metri liber a vorbit deschis despre condiţiile „proaste", după ce miercuri nu a reuşit să se califice pentru finala masculină de 200 m spate.

Nu există aer condiţionat în sat, este cald, mâncarea este proastă", s-a plâns Ceccon. „Mulţi sportivi se mută din acest motiv. Nu este e o scuză, este realitatea a ceea ce poate nu ştie toată lumea. Sunt dezamăgit că nu am ajuns în finală, dar eram prea obosit. (...) Aici mă lupt cu căldura şi zgomotul".

Iar Ceccon pare să fi luat problema în propriile mâini, după ce canotorul saudit Husein Alireza a distribuit un clip cu italianul care trage un pui de somn într-un parc, cu mesajul „Odihneşte-te astăzi, cucereşte mâine", relatează Mirror.

Ceccon este unul dintre mai mulţi sportivi care şi-au exprimat nemulţumirile cu privire la satul olimpic. Şi înotătoarea australiană Ariane Titmus a criticat condiţiile după ce a câştigat proba feminină de 400 m liber.

„Probabil că nu a fost timpul de care am crezut că sunt capabilă, dar traiul în satul olimpic face dificilă performanţa", a declarat Titmus.

Între timp, şi jucătoarea română de tenis de masă Bernadette Szocs a declarat pentru Guardian: „Nu există aer condiţionat, doar acest ventilator şi nu este suficient.
Cumva am fost norocoşi că nu a fost atât de cald afară, aşa că nu am avut nevoie, dar acum este cald şi se simte că este prea cald în cameră. (...) Dormim cu uşa deschisă în timpul nopţii. Camerele sunt mici şi noi suntem două persoane".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici