Decizia Comisiei de Disciplină în cazul Dinamo, anulata

Comisia de Apel a LPF a anulat, vineri, decizia Comisiei de Disciplină în ceea ce priveşte sancţiunea dictată împotriva clubului Dinamo, prin care gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare era obligată să dispute două meciuri pe teren propriu fără spectatori.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Decizia Comisiei de Disciplină în cazul Dinamo, anulata

Decizia Comisiei de Disciplină în cazul Dinamo, anulata

În schimb, Comisia de Apel a dublat penalitatea financiară pentru Dinamo, de la 50.000 de lei la 100.000 de lei.

Dinamo, prin intremediul managerului sportiv Petre Buduru, a anunţat că nu va face recurs la decizia luată de Comisia de Apel.

În urma deciziei Comisiei de Apel, Dinamo va putea beneficia de aportul suporterilor la meciul cu FC Vaslui de sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici