Jocurile Olimpice: China a realizat marele şlem la badminton, după ce a obţinut victoria şi la dublu masculin

Sportivii chinezi Cai Yun şi Fu Haifeng au câştigat, duminică, finala de dublu masculin din cadrul turneului de badminton de la Jocurile Olimpice de la Londra, oferind Chinei marele şlem în această disciplină (cinci titluri în tot atâtea probe).

Urmărește
96 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice: China a realizat marele şlem la badminton, după ce a obţinut victoria şi la dublu masculin

Jocurile Olimpice: China a realizat marele şlem la badminton, după ce a obţinut victoria şi la dublu masculin (Imagine; Mediafax Foto/AFP)

Cai şi Fu au învins în finală, scor 21-16, 21-15, perechea daneză Mathias Boe/Carsten Mogensen.

Medalia de bronz a revenit sud-coreenilor Chung Jae-sung şi Lee Yong-dae.

China a mai câştigat la Londra titlul olimpic la simplu masculin (Lin Dan), simplu feminin (Li Xuerui), dublu feminin (Tian Qing/Zhao Yunlei) şi dublu mixt (Zhang Nan/Zhao Yunlei).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici