Letsile Tebogo din Botswana câştigă proba de 200 m la Jocurile Olimpice de la Paris

  • Finala probei de 200 m de la Jocurile Olimpice de la Paris a furnizat o surpriză joi seara.
  • Favoritul american Noah Lyles s-a clasat doar pe locul al treilea, învins de compatriotul său Kenneth Bednarek şi de botswanezul Letsile Tebogo, care a devenit primul african care câştigă această distanţă.
Urmărește
116 afișări
Imaginea articolului Letsile Tebogo din Botswana câştigă proba de 200 m la Jocurile Olimpice de la Paris

Sursa foto: X

Surpriză istorică pe pista olimpică de la Stade de France. Joi seara, Letsile Tebogo, din Botswana, a devenit primul african care câştigă proba de 200 m la Jocurile Olimpice, impunându-se cu timpul de 19'45 în faţa favoritului american Noah Lyles, care a ocupat doar locul al treilea (19'70), în urma compatriotului său Kenneth Bednarek (19'62).

Noah Lyle câştigase cursa de 100 metri şi era cotat ca principal favorit şi în cea de 200 metri. După cursă, americanul a părut afectat din punct de vedere al sănătăţii, dând semne că are probleme de respiraţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici